dinsdag 23 december 2014

Jouw Billen.

Je billen zijn verdeeld in lichte stukken en in donkerdere stukken. Op de lichte stukken voelen kletsen lekkerder aan dan op de donkerdere stukken. Als je straf geeft moet je regelmatig slaan op minder aangename plaatsen, waaronder de dijen. Sla niet beide billen tegelijkertijd, dit zorgt voor minder controle.
Voor een maximum aan pijn en een langdurig effect: Als je steeds op dezelfde plaats slaat en van zijde wisselt krijg je een beter effect. Sla de billen net iets sneller dan ze aankunnen, dan is het effect groter. Hierbij loopt de pijn steeds hoger op en kun je een andere plek zoeken of je gaat door totdat hij/zij twee knalrode vlekken op zijn/haar billen heeft.
Als je al een tijdje hetzelfde patroon hebt geslagen weet degende die je aan het straffen bent precies waar de volgende klap zal komen, daarom kun je hem/haar na een tijdje het best verassen door in een ander ritme te slaan. Zo kun je een paar kletsen snel achter elkaar op dezelfde plaats geven of kun je hem/haar een klets aan de binen of buitenkant van de dijen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten